21. 7. 15

Preview: L'occitane 'Citronka s citrusi'

V vroč poletni zrak je zavela sapica iskrive svežine … L'OCCITANE predstavlja novo mešanico citrusov in zdrobljenih limonastih lističev, ki razkriva vse odtenke svežine – od nežnega pomirjajočega občutka do poživljajočega diha vitalnosti. Ekološka citronka iz Provanse ter grenivka in limona iz Sredozemlja so združene v vznemirljivem dražestnem akordu, ki deluje kot univerzalno zdravilo za vse tegobe. To je dišava, iz katere puhti sreča, ki razvedri dolge zimske noči, spomni na dehtečo pomlad, osveži vroče poletne večere … Sodobna in vedno modna kolekcija Citronka s citrusi je odlična za vsakogar. Njena brezčasna dišava je nežna in umirjena, a obenem srčna in poživljajoča.


Eau de Toilette Verveine Agrumes – Citronka s citrusi, 100 ml
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Nova Eau de Toilette Verveine Agrumes – Citronka s citrusi je obogatena z ekološko citronko iz Provanse, eteričnima oljema limone in pomaranče ter izvlečkom iz grenivke. Sveža poletna dišava osveži kožo ter jo prefinjeno odišavi s poživljajočo in sadno dišavo.
Cena: 47,80 €

Gel za prhanje Citronka s citrusi, 250 ml
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Gel za prhanje Citronka s citrusi nežno očisti kožo ter jo prefinjeno odišavi z iskrivimi in sadnimi notami citrusov in citronke. Dražestna formula vsebuje izvleček iz ekološke citronke iz Provanse, eterično olje limone in izvleček iz grenivke iz Italije.
Cena: 14,70 €

Osvežilno mleko za telo Citronka s citrusi, 250 ml
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Osvežilno mleko za telo Citronka s citrusi vas razvaja z vlažilno teksturo, ki kar zdrsi po koži in vas navda z občutkom ledene svežine. Kožo prefinjeno odišavi z iskrivimi in sadnimi notami citrusov in citronke. Dražestna formula vsebuje izvleček iz ekološke citronke iz Provanse, eterično olje limone in izvleček iz grenivke iz Italije.
Cena: 23,40 €

Osvežilni šampon za lase Citronka s citrusi, 250 ml
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Osvežilni šampon za lase Citronka s citrusi nežno očisti vse tipe las ter jih prefinjeno odišavi z iskrivimi in sadnimi notami citrusov in citronke. Formula za pogosto uporabo osveži lasišče, lasem pa vrača mehkobo, sijaj in vitalnost. Vsebuje izvleček iz ekološke citronke iz Provanse, eterično olje limone in izvleček iz grenivke iz Italije.
Cena: 14,70 €


Osvežilni balzam za lase Citronka s citrusi, 250 ml
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Osvežilni balzam za lase Citronka s citrusi pomaga zgladiti in razvozlati vse tipe las ter jih prefinjeno odišavi z iskrivimi in sadnimi notami citrusov in citronke. Ultrasveža formula naredi lase sijoče in voljne ter jih ne obteži. Vsebuje izvleček iz ekološke citronke iz Provanse, eterično olje limone in izvleček iz grenivke iz Italije.
Cena: 16,30 €

Osvežilna meglica Citronka s citrusi, 75 ml ~ OMEJENA IZDAJA ~
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Osvežilna meglica Citronka s citrusi daje občutek svežine ter prefinjeno odišavi obraz z iskrivo in sadno dišavo. Brezalkoholna formula je obogatena z ekološko citronko iz Provanse, eteričnim oljem limone in izvlečkom iz grenivke iz Italije.
Cena: 12,20 €

Kremasti gel za roke Citronka s citrusi, 30 ml
Iz L'OCCITANA je v vroč poletni zrak zavela sapica iskrive svežine! Kremasti gel za roke Citronka s citrusi pomaga navlažiti in osvežiti kožo rok ter jo prefinjeno odišavi z iskrivimi in sadnimi notami citrusov in citronke. Negovalna formula vsebuje izvleček iz ekološke citronke iz Provanse, eterično olje limone in izvleček iz grenivke iz Italije.
Cena: 7,60 €

Nova kolekcija bo na voljo v trgovinah L'OCCITANE s 23. julijem 2015.

P.s. V test sem dobila osvežilni šampon in mleko za telo iz te kolekcije in moram reči, da je vonj svež in super primeren za poletne dni. Ko oba izdelka stestiram pa sledi še ocena na blogu :) 

3 komentarji:

  1. Tudi vonja se fajn :D parfum je na moji WL, res je noro dobr!

    OdgovoriIzbriši
  2. šampon sem imela in je božaaaanski :3333 ne bi imela nič proti parfumu.

    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥