28. 10. 16

FOTD & first impression: Red lips ft. Vipera Cosmetics

Že pred časom, mi je Katja iz Nail 2 Express poslala nekaj izdelkov, ki so jih punce prejele na SummerMBeauty dogodku, ki se ga sama nisem mogla udeležiti. Vsekakor morate prečekirati Katjin blog, kjer objavlja manikure, nasvete, skratka vse kar morate vedeti o nohtih in da si napasete oči na njenih krasnih manikurah :) Imela sem kar slabo vest, ker dolgo nisem objavila to, za kar sva se dogovorili. Sedaj, ko sem nazaj pa sem končno napisala objavo.


Da preidemo k stvari. Poslala mi je dva izdelka znamke Vipera Cosmetics. In sicer, maskaro za volumen in rdeč glos v odtenku 212 Ignis. Sama sicer zelo redko uporabljam glose, vendar sem tega z veseljem preizkusila. Glos je krasne rdeče barve z oranžnim podtonom. Moram povedati, da sem bila skeptična glede pigmetiranosti, vendar sem bila izjemno presenečena, saj je barva intenzivna in niti malo vodena, kot se rado dogaja pri glosih. Prav tako glos ni lepljiv. Ko sem ga prvič preizkusila, sem uporabila samo svinčnik za obrobo, vendar, če bi ga hotela nositi bolj dolgo, spodaj uporabila šminko. Glosa sicer nisem nosila dolgo časa in vmes nisem jedla ali pila, tako da o obstojnosti ne morem govoriti.



Naslednji izdelek je maskara za volumen. Sama imam daljše, vendar ravne trepalnice in potrebujem nekaj da se uvihanost obdrži. Najbolj mi ustrezajo maskare z gumijasto krtačko. Maskara Vipera MaxxVolume ima klasično krtačko s krajšimi ščetinami, ki so najdaljše na sredini krtačke, ob straneh pa krajše. Formula maskare ni tako mokra, kar meni osebno ustreza. Prvič, ko sem maskaro preizkusila, me ni prepričala. Trepalnic ni držala uvihanih, vendar pa jih je lepo razčesala, kar je vsekakor pozitivno. Kasneje sem jo uporabila drugače. Tako kot ponavadi, sem trepalnice uvihala s kleščami, nanesla svojo klasično maskaro, počakala da se le-ta posuši, nato trepalnice spet previdno uvihala in uporabila maskaro Vipera. Z rezultatom sem bila zelo zadovoljna. To maskaro bi priporočala vsem, ki imajo svoje trepalnice lepo uvihane, saj jih bo lepo razčesala in poudarila.


OBRAZ
L'oreal Infallible 24h (140 Golden beige)
Rimmel Wake Me Up concealer (Ivory)
Maybelline FITme! concealer (25)
Rimmel Stay Matte pressed powder (Transparent)
W7 Honolulu bronzer
Catrice Defining blush (Mandy-rine)
Essence pureNude highlighter (be my highlight)

OČI in OBRVI
W7 Honolulu bronzer
Essence quattrp eyeshadow (to die for)
Vipera MaxxVolume mascara
Maybelline Lash Sensational (intense black)

Essence Lights of Orient eyebrow shaper (Oriental beauty)
Catrice Brow definer (Chocolate brow'nie)
L'oreal Brow Artist plumper (medium/dark)

USTNICE
Essence lip liner (Femme Fatale)
Vipera lip gloss (Ignis)


4 komentarji:

  1. Super ti pašejo tudi rdeči odtenki :)

    Si pa v temnih bolj "ti" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Katja :) res je, bolj so mi domači temnejši!

      Izbriši
  2. Uaaau res ti paše ta rdeče-oranžen odtenek na uatnicah. :) Sem vesela, da ti je uspelo spisati objavo in da si se vrnila na blog <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥