11. 4. 16

First impression: Vichy Idealia day cream

Po krajši odsotnosti se spet vračam. Tokrat z prvimi vtisi o dnevni kremi Vichy Idealia. Če me spremljate na facebooku, potem že veste da je moja najljubša nočna krema Idealia Skin Sleep, ki je prekosila vse ostale. Tako sem se odločila preizkusiti še dnevno kremo, saj mi je prejšnje začelo zmanjkovati.


Krema ima, kot vsi izdelki linije Idealia, roza stekleno embalažo, ki lepo okrasi polico z kozmetičnimi izdelki. Pokrov je v srebrni barvi z ogledalcem na zgornjem delu pokrova. Kupila sem različico za normalno do mešano kožo, vendar obstaja tudi takšna za občutljivo. Krema je svetlo nežno roza barve, z prijetnim vonjem, ki ni moteč ali premočan. Tekstura je nežna in lahka, ter se lepo vpije v kožo in na koži ne pušča neprijetnega občutka. Zelo dobro se obnese pod make-upom, saj kože ne masti, ampak jo navlaži za cel dan. Zaenkrat sem z njo zelo zadovoljna, saj je moja koža po uporabi sijoča, mehka in gladka.
Kako se bo obnesla na daljši rok pa vsekakor poročam.




Ste jo že preizkusile? Kakšne so vaše izkušnje?

2 komentarja:

  1. Nisem preizkusila, me je malo odgnala, ker mi je bila nočna prava alkoholna bomba. Moji občutljivi koži ni usrezala, zanimivo, pa ker sem slišala ogromno pohval.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super krema! Love it xo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2016/04/slimtox-tea.html

    OdgovoriIzbriši

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥