10. 10. 15

Review: Aussie Miracle Moist + 3 Minute Miracle Reconstructor



Pred časom smo blogerke dobile v test izdelke znamke Aussie in se udeležile uradne predstavitve znamke v hotelu Nox v Ljubljani. Sama sem izbrala šampon in balzam linije Miracle Moist in 3 Minute Miracle Reconstructor. Za vse ki ne veste kdo in kaj je Aussie. Aussie je vstralska blagovna znamka izdelkov za lase, ki je zelo popularna. Izdelki zelo lepo dišijo in vsebujejo avstralske sestavine. Aussie je leta 1979 ustanovil Tom Redmond, ki je v Avstraliji dobil navdih za ustvarjanje čudovitih izdelkov za lase. V Sloveniji je na voljo 6 linij izdelkov za lase, in sicer: Miracle Moist, Aussome Volume, Miracle Shine, Mega Instant, Colour Mate in Luscious Long. Vsaka linija pa vsebuje določene sestavine, ki so namenjeni določenemu tipu las in kaj bi radi na laseh dosegli. 

Sedaj pa k bistvu. Izdelke testiram že kar nekaj časa, vendar je bila razlika očitna že pri prvi uporabi. Vsi izdelki so beli embalaži z vijola pokrovom in logotipom znamke Aussie. Vsaka od linij pa ima svojo barvo, s katero je na embalaži zapisano ime linije. Pod imenom linije je narisana še glna sestavine izdelka in opis le-te. Šamponi vsebujejo 300 ml izdelka, medtem ko vsebujejo balzami 250 ml.
Naj se najprej ustavim pri šamponu in balzamu iz linije Miracle Moist. Namenjena sta suhim in poškodovanim lasem, saj kot že samo ime pove, lase navlažita. Šampon neguje in zgladi lasno strukturo, po nanosu balzama pa so lasje mehki, gladki in nahranjeni. Oba izdelka vsebujeta olje avstralskega oreška in makadamije. Strinjam se z vsem napisanim, saj je na laseh dejansko tak učinek. V primerjavi z drugimi šamponi, ki sem jih preizkusila, so moji lasje mehki in gladki že po že po uporabi šampona, na kar sem bila navajena šele po nanosu balzama. Ko sem pa uporabila še balzam pa so bili lasje še bolj mehki in gladki. Zraven vsega naštetega pa mi lasje niso zmastili. Zelo sem bila presenečena, da so do drugega pranja zdržali veliko dlje kot ponavadi. Naj omenim da vsi Aussie izdelki dišijo nenormalno užitno in njami ♥ Linija Miracle Moist ima vonj po Bazooka žvečilnih gumijih, če se jih spominjate iz otroštva.



Najbolj popularen izdelek Aussie je najbrž t.i. 3 Minute Miracle Reconstructor, ali na kratko 3-minutni čudež :) Namenjen je poškodovanim lasem in za njihovo globinsko nego. Na laseh ga pustite učinkovati 3 minute in po uporabi so lasje gladki, mehki, sijoči, nahranjeni, skratka vse tiste dobre stvari. Vsebuje ekstrakt avstralskega grma balm mint, ki pomaga pri zapiranju lasu in lasem doda sijaj. Tudi ta izdelek ima vonj po sladkorni peni, tak prijeten sladkast vonj. In ja, po uporabi vseh izdelkov na laseh ostane nežen, prijeten vonj. 
Sama imam izredno tanke lase in suhe konice. Še posebaj sedaj, ko imam konice las posvetljene, polek tega pa jih še pogosto likam, je ta čudežna 'maska' zelo pomagala mojim lasjem in jim povrnila življenje. Svoje sta na dopustu naredila še morska voda in sol, skratka lasje niso bili v najboljšem stanju. Skratka, tole je moj naj naj izdelek, če že morem izbirat. 



Izdelki znamke Aussie so na voljo v drogerijah DM in Müller.

Ste izdelke Aussie že preizkusile? Kakšne so vaše izkušnje?

4 komentarji:

  1. 3 Minute Miracle Reconstructor je zakon in to rečem kot nekdo, ki se izogiba malce sestavinsko neprijaznim izdelkom..ampak moje konice so po uporabi noro dobro nahranjene, vidno izboljšano stanje las in res samo pohvalim ga lahko:). Šampona ne upam taknit, ker sem ravno popravila svoje stanje na lasišču z natural prijaznimi izdelki in tega nočem prbat, mogoče ga probam samo na spodnem delu las, lasišče pa izpustim;). Sem pa občutljiva na vonje:) in mi nekako ne sedejo preveč, malček preveč izraziti za moj vonj.:):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa je ravno vonj tak prijeten :) itak sem 'sucker' na vonje :P

      Izbriši
  2. Po tej objavi me kar ima, da bi zavila v trgovino in kateri izdelek tudi kupila. ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res priporočam Aussie, definitivno je za preizkusit :)

      Izbriši

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥