11. 8. 15

Review: 'Citronka s citrusi' šampon in mleko za telo

Pred nekaj tedni sem iz L'occitana dobila v test osvežilni šampon in osvežilno mleko za telo iz najnovejše kolekcije 'Citronka s citrusi'. O kolekciji ste že lahko brali na blogu, danes pa je na vrsti ocena teh dveh izdelkov, ki sem jih testirala. Ker je cela kolekcija osvežilna so izdelki prišli še kako prav v teh vročih poletnih dneh.



Vonj šampona za lase je zelo osvežilen. Takoj je mogoče zaznati citruse in malce mentola ali nekaj temu podobnega. Vonj je bolj 'močan', vendar ne preveč, saj deluje zelo sveže in naravno. Šampon se lepo speni in za uporabo je potrebna normalna količina. Lase in lasišče lepo opere in jima podari svežino. Sama šamponiram lase dvakrat in na koncu na laseh ostane nežen svež vonj.

Mleko za telo je takšnega vonja kot šampon (in ostali izdelki iz te kolekcije). Mleko je tekoče in omogoča zelo enostaven nanos. NI preveč hranljivo, tako da suhe kože po mojem mnenju ne  nahrani, ampak kožo navlaži in predvsem osveži. Po nanosu je mogoče občutiti hlajenje, kar bi pripisala temu, da vsebuje mentol. Na koži ostane nežen svež vonj, ki se je pri meni obdržal kar nekaj časa.


Izdelka iz te kolekcije, kot tudi cela kolekcija, sta več kot primerna za ta letni čas, saj dodaja neki telesa svežino, ki pride v teh vročih mesece še kako prav.

10 komentarjev:

  1. vonj je res top ! to mleko za telo pa mi ima res zanimivo teksturo, kot si napisala, zelo fajn hladi kožo :) in pa je bolj za odišavit kožo ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, mleko se mi zdi kot nekakšen lahek losjon :)

      Izbriši
  2. Kul :) Sicer limona ni moj vonj, kakšna pomaranča bolj.. Za poletje pa je sigurno super! :) xo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.com/2015/07/photos-only-3.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz ponavadi posežem bolj po sladkih ali nežnejših vonjih, vendar je ta kombinacija res osvežujoča :)

      Izbriši
  3. Jaz sem tudi navdušena nad to kolekcijo, joj kako me mika parfum :D
    Losjon imam tudi jaz, mi je zakon, ampak je res kot si rekla, bolj lahek in za nadišavit, morda sem se preveč razvadila s temi masli in olji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz imam raje kaj bolj hranljivega, vendar je ta losjon kot nalašč za poletje :)

      Izbriši
  4. Mmmmm, citrusi. Sliši se mamljivo, celo pa za vroče dneve. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥