23. 6. 15

Review: Makeup Revolution Protection palette

Danes je na vrsti ocena paletke, ki sem jo dobila v test iz spletne trgovine Ličila.si. Govora bo o t.i. Protection paletki, ki vsebuje korektorje, bronzer, osvetljevalec, rdečilo in puder v prahu.
Embalaža, v kateri so vse naštete stvari, je črna z zlatim napisom, enaka kot pri vseh paletka znamke Makeup Revolution. Paletka je idealna za potovanje, saj ni potrebno nositi s seboj veliko različnih produktov, saj so vsi v eni paletki.



V paletki so trije korektorji, svetel, medium in temnejši. Sama sem najsvetlejši odtenek uporabila za osvetljevanje predelov na obrazu, srednjega za morebitne nepravilnosti, najtemnejši pa bi pri svetlejši polti lahko prišel prav za senčenje obraza, zame pa bo primeren ko bom bolj porjavela in ga bom zamenjala na srednji odtenek. Najsvetlejši odtenek podočnjakov ne prekrije popolnoma, zato ga uporabljam v kombinaciji z drugim korektorjem.Korektorji so na mojem obrazu zdržali tako dolgo, dokler nisem odstranila makeupa (več kot 5 ur), vendar sem jih fiksirala s pudrom v kamnu iz paletke ali katerim drugim pudrom v kamnu (Rimmel Stay Matte, odtenek: Trasparent). Tekstura korektorjev je bolj kremna in se lepo nanaša, vendar je potrebno fiksiranje in po mojem mnenju ne bi bili obstojni brez tega. Naj omenim še to, da imajo korektorji rumenkast podton, ki ga imam tudi sama.


Rdečilo v paletki je zelo dobro pigmentirano in je breskvasto-koralnega odtenka, ki je super za poletne mesece. Ličkam da naraven zdrav videz. Prav tako je dobro pigmentiran tudi bronzer, ki je mat in je tako primeren tudi za senčenje obraza. Osvetljevalec v bolj nude/šampanjec odtenku da obrazu sijaj, vendar ni tako zelo pigmentiran. Ga je potrebno nadgraditi da je bolj viden. Puder v kamnu za fiksiranje je bolj transparenten in obrazu ne da barve in je primeren za fiksiranje tekočih/kremnih produktov. Najdaljšo obstojnost sta na mojem obrazu imela rdečilo in bronzer, ki sta zdražala cel dan in nista zbledela. Medtem ko je osvetljevalec izginili in ga ni bilo več mogoče videti na obrazu. Nekje vmes po obstojnosti pa je transparentni puder v kamnu, ki je po nekaj časa potreboval ponovni nanos (touch-up).



Če povzamem sem z paletko zadovoljna, saj je vsestranska in primerna za potovanja. Primerna je za poletno ličenje in za začetnike, saj je v paletki veliko različnih stvari. Polek tega pa je cena zelo ugodna, glede na to da so v paletki različni izdelki. Paletko lahko kupite na Ličila.si za slabih 9 €.



Na spletni strani Makeup Revolution Slovenija imate do konca junija na spletni strani 17% popusta s kodo
BLOG17

3 komentarji:

  1. mi je všeč. kaj takega pride prav v vsakem predalu beauty blogerke.:P

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je zelooo všeč in jo uporabljam ves čas :) Samo glede osveljevalca mi ni najbolj všeč slabša pigmentiransot :(

    OdgovoriIzbriši
  3. O teli zadevci sem pa ze prebrala marsikaj pozitivnega. Res je super za potovanje ko imas ze tako vsega prevec. Res je prirocno. Super review nimam kaj za rect. ;)

    Foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥