8. 6. 15

L'occitane Pivoine Sublime (Popolna potonika) linija & nega



Najprej naj vam predstavim L'occitanovo linijo Popolna potonika (Pivoine Sublime). Linija za nego obraza vsebuje edinstven izvleček potonik, ki je srce te izboljševalne kolekcije za nego obraza. Kolekcija vsebuje izboljševalne izdelke za vse tipe polti, ki temeljijo na treh inovacijah: izboljševanje, vlaženje in popravljanje. Kolekcijo sestavljajo: Izboljševalna esenca za obraz, Izboljševalna krema za obraz, Izboljševalna CC krema SPF 20, Izboljševalna meglica za obraz in Obarvani balzami za ustnice (4 odtenki).

L'occitane pa ima kolekcijo z vonjem potonike (Pivoine Flora), ki vsebuje: toaletno vodico, glepotilno mleko za telo, dvofazno olje za kope, toaletno milo in kremo za roke.





Slovenske blogerke smo bile povabljena na nego obraza z novo linijo Popolna potonika. Nega je bila nepozabna izkušnja. Za nego sem se dogovorila v L'occitanovi poslovalnici v Europarku. Tam me je pričakala Maja. Moram jo pohvaliti, saj je bila pristna in prijazna, zares ve o stvareh in niti sekunde ni dajala občutka, da ji je to težko razlagati ali da bi ji bila odveč (kot se danes nažalost velikokrat dogaja). Povprašala me je o moji koži, sproti mi je vse razlagala in povedala o liniji. Najprej mi je izmerila vlažnost kože, ki pa ni bila dobra, saj je bila moja koža takrat bolj suha. Nato mi je odstranila obrazni make up z čistilnim mlekom s karitejevim (obrvi in oči mi je pustila, saj sem rekla da mi tega ni potrebno odstraniti) in nanesla tonik iz iste linije. Ko je bila koža očiščena je nanesla serum in zmasirala obraz, nato pa še kremo iz linije Popolna potonika. Po končani negi je spet izmerila vlažnost kože, ki se je zelo izboljšala z eno samo nego. Nato mi je nanesla še CC kremo in obarvani balzam za ustnice. Prav tako mi je Maja naredila še piling rok in mi nanesla kremo za roke s karitejevim maslom. Naj omenim da kolekcija s potoniko diši božanko ♥ Zaljubila sem se v dišavo, ki je kot narejena zame in mislim da bom šla ponjo v kratkem času.

Za darilo smo blogerke dobile še CC kremo iz linije Popolna potonika. Sama sem kupila še tuš gel Pivoine sublime (vonj potonike) in kremo za roke s karitejevim maslom z vonjem vrtnice. Dobila pa sem še kup testerjev, ki mi jih je dala Maja.




L'occitane Pivoine Sublime CC cream (skin tone perfecting cream)
Pivoine Flora beauty milk
Pivoine sublime perfecting cream
Pivoine subline skin perfector
Milk concentrate with almond milk
Repairing mask for dry ad damaged hair
Repairing conditioner for dry and damaged hair
Repairing shampoo for dry and damaged hair
Repairing oil for dry and damaged hair

Pivoine Flora shower gel
Delightful rose hand cream



Moja izkušnja je bila zares zelo dobra in sem zelo vesela, da sem bila povabljena na to nego ter sem tako lahko bolje spoznala linijo za nego obraza Popolna potonika. Če vas karkoli zanima o izdelkih ali bi rade kaj preizkusile, 'predlagam, da se oglasite v katerikoli poslovalnici L'occitane, kjer vam bodo punce zagotovo z veseljem svetovale. 

1 komentar:

Hvala vsem za vse komentarje, predloge, pohvale, kritike.

Urška ♥